Skolan igen -.-

Som synd är så är man i skolan istället för att rida.. tråk tråk. Är spyfärdig då vi fortfarande håller på med Kondylom. Sedan är det någon matte grej efter det. Det roliga med vårat arbete är att vi är färdiga så jag sitter här och bloggar och min kompis sitter inne på Fb. Nu när vi skulle gå till lektion så kom det några Indier. Min kompis sa att de var negrar och jag påstår att de inte är det. Våran lärare kunde inte heller förklara. Såklart. så vem har rätt? ni som vet, skriv gärna vad deras hudfärg heter!


Känslan när man går till skolan med tre saker, skåpnyckeln, tuggumi påse och en karta huvudvärkstabletter. igår hade jag början till migrän så jag fick tigga huvudverkstabletter av en lärare så lade sig huvudvärken efter en stund. vill inte riskera något idag eftersom jag skall in till Visby med ungdomsgruppen, so no riding for me today


Skolan och jobbar med Kondylom

sjukt äckligt måste jag säga! det är verkligen blä att se på alla dessa bilder! tycker synd om de som är smittade!

skall longera Adena när jag kommer hem, kanske leka lite med henne oxå! får se hur det blir. älskade lilla bushäst asså! skall försöka filma då, men lovar inget!

Jag börjar tro att Maxi har problem med benen så hon får inte hoppa nu på ett tag och rids inte varenda dag längre. strechar dock minst en gång i veckan för att försöka lösa problemet själv. det jag har märkt ddet på är att hon inte vill ta vänster galopp. hon gör det bara när jag strechat, fast oftast (nästan alltid) tar hon höger galopp, gör hon inte det blir det oftast korsgalopp. hoppas ponnyn blir bättre snart! min älskade lilla häst. inte för att hon inte gillar att gå och lata sig i hagen och mest rida ut. men iallafall!

Ponnyakuten har fortfarande inte ringt och jag börjar tro att jag inte kommer med. antingen förklarade jag för lulligt eller de kanske inte tyckte det var så farligt eller så kanske det var en för svår uppgift för dem att hjälpa mig. men det finns fortfarande lite hopp att jag kommer med. hoppas hoppas hoppas!


håll tummarna med mig medans jag är här i skolan och så kanske det kommer upp en film i kväll



Svar till Elin

ja visst kan jag försöka filma det, men jag är inte säker på att det går... ;)

RSS 2.0